Malagos Chocolate – Philippinische Schokolade

Malagos 85 % Dunkelschokolade

Another SILVER win at the 2018 International Chocolate Awards – World Final!

Surprise your senses with the deep, complex, fruity flavor of single-origin Malagos 85% Dark Chocolates. Discover the liquorice and currant notes in a rich chocolate taste that luxuriously lingers.

Pure cocoa liquor, cane sugar, cocoa butter, & soy lecithin. Pure & all natural. NO gluten, NO dairy, NO nuts, NO preservatives, NO artificial coloring, & NON-GMO.

Store in a cool dry place at 20-25C. Shelf life is 24 months from date of production.

Excellent chocolate bars that can be enjoyed as treats or used as couverture for making hot or cold chocolate-based drinks, baked goods, pastries, & confections.

Diese Malagos Schokolade ist ausschließlich im Jeepney Café erhältlich.

Malagos 72 % Dunkelschokolade

Awarded three (3) international wins this year! Also the chocolate used in the truffle entry under the ‘Unfavored Ganache Category’ that won SILVER at the 2018 International Chocolate Awards.

Enjoy Malagos 72% Dark Chocolates’s vibrant, fruity and floral notes. Treat your senses to its rich chocolate aroma, crisp snap and deep colors.

Pure cocoa liquor, cane sugar, cocoa butter, & soy lecithin. Pure & all natural. NO gluten, NO dairy, NO nuts, NO preservatives, NO artificial coloring, & NON-GMO.

Store in a cool dry place at 20-25C. Shelf life is 24 months from date of production.

Excellent chocolate bars that can be enjoyed as treats or used as couverture for making hot or cold chocolate-based drinks, baked goods, pastries, & confections.

Diese Malagos Schokolade ist ausschließlich im Jeepney Café erhältlich.

Unsere Philosophie

Kakao-Bohnen entstammen aus unserem einzigartigem Terrain und einem einzigen Anbaugebiet entfalten einen besonders herausragenden und kräftigen Geschmack.

Rein und natürlich gewachsen aus Kakao-Bohnen gewachsen und direkt auf unserer Farm in Davao verarbeitet. Wir sind stolz darauf, dass unsere Kakaobohnen in unseren Single-Origin-Schokoladen zu den 50 Besten Schokoladen der Welt gehören. (Zu weiteren Informationen)

Wir stellen sicher, dass jeder Schritt in unserem Tree-to-Bar-Process von der Saat, dem Wachstum, der Ernte, der Fermentierung über den ganzen Weg bis zur Verpackung streng überwacht und kontrolliert wird.

All das geschieht nur wenige Meter entfernt von dem Ort, wo die Kakaobäume wachsen. Man kann tatsächlich eine fertige Schokoladentafel nehmen und sie direkt in den Schatten des Bauemes legen, aus dessen Früchten sie gemacht wurde!

Weitere Informationen auf malagoschocolate.com